Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Uitvaartkist maken

Zelf een uitvaartkist maken

Nabestaanden kunnen tegenwoordig in Nederland een keuze maken uit kisten in vele soorten en maten. Maar er zijn ook mogelijkheden om zelf een uitvaartkist te maken. Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland kan u daarbij helpen. Wij nemen de wensen met u door en maken een planning om de kist in Zierikzee, samen met u, te maken.

De verschillende onderdelen liggen al klaar, het assembleren kunt u -uiteraard ondersteund door onze mensen- zelf verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk de kist van eigen decoratie te voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschilderen van de kist. Dit kan voor jongere kinderen een bijzonder waardevolle manier zijn om het afscheid op hun manier vorm te geven.

De zelfbouw uitvaartkisten van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland voldoen aan alle wettelijke eisen en bestaan uit uitsluitend natuurlijke materialen. Meer weten? Informeer bij ons naar de tarieven en mogelijkheden. 

Zelfbouw uitvaartkist in Zierikzee


Zelfbouw uitvaartkist decoreren in Zierikzee

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Laatste recensie

"Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder."
- J.J. Wernke-Bijsterbosch

Klik hier voor alle recensies

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media