Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Uitvaartkist maken

Zelf een uitvaartkist maken

Nabestaanden kunnen tegenwoordig in Nederland een keuze maken uit kisten in vele soorten en maten. Maar er zijn ook mogelijkheden om zelf een uitvaartkist te maken. Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland kan u daarbij helpen. Wij nemen de wensen met u door en maken een planning om de kist in Zierikzee, samen met u, te maken.

De verschillende onderdelen liggen al klaar, het assembleren kunt u -uiteraard ondersteund door onze mensen- zelf verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk de kist van eigen decoratie te voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschilderen van de kist. Dit kan voor jongere kinderen een bijzonder waardevolle manier zijn om het afscheid op hun manier vorm te geven.

De zelfbouw uitvaartkisten van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland voldoen aan alle wettelijke eisen en bestaan uit uitsluitend natuurlijke materialen. Meer weten? Informeer bij ons naar de tarieven en mogelijkheden. 

Zelfbouw uitvaartkist in Zierikzee


Zelfbouw uitvaartkist decoreren in Zierikzee

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Recensie

"Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd." - Bert Oskam

Klik hier voor meer ervaringen

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media